din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Mellanspolning med stopp

Förklaring: Inträffar ofta på söndagar. Efter en vecka av rikligt intagande av fiberrik kost avslutas veckan med en riktigt blöt ölhävarutekväll med besök på valfritt kebabhak. Fenomenet uppstår när man sitter på toan på morgonen efter och vilskiter, halvvägs in i sessionen märker man att det börjar lukta väldigt illa. Man ser att avföringen har kommit över vattenytan, man spolar och det blir stopp utan att en enda bit papper har slängts i! Man tvingas då fortsätta att bajsa fast avföringsblandat vatten rinner ut på golvet.
Exempel: Evald Gryngång njöt av den stora mängd avföring som vällde ut ur röven. Han bläddrade i sin tidning när han bestämde sig för att mellanspola och ganska snart var tidningen indränkt i träckblandat vatten. Han klämde ut det sista och hämtade en trägalge för att lösa stoppet.
Inskickat av: Alkoholistvrak

Diskutera Mellanspolning med stopp  |  Tipsa en kompis om Mellanspolning med stopp