din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Magmysmannen

Förklaring: En typ av mentalt störd och efterbliven incel som i regel bor på olika idiotanstalter i landet alternativt i LSS-anpassad lägenhet. Dessa män har den sjuka fixeringen vid att dem måste (med deras egna ord) ”lägga snoppen på en snygg tjejs mage och spruta på den” samt tycks vilja utföra fysiskt våld mot deras magar (knytnävsslag, klösning, rispa dem med knivar osv).
Exempel: Den där Magmysmannen på Youtube som alla tycks prata om verkar ha spårat ur helt och hållet. Senast förra veckan lade han upp en video där han startat en sorts tävling för olika snygga tjejer och det ”åtråvärda priset” är han själv en liten efterbliven munk med ful frisyr, när dem kan få vilken annan stilig kille som helst. Vart är världen på väg egentligen och varför sätter inte polisen och/eller Salems kommun P för honom?
Inskickat av: Mystiken Tätnar

Diskutera Magmysmannen  |  Tipsa en kompis om Magmysmannen