din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Kurdiska Karamellen

Förklaring: En akt som går ut på att ta en karamell och trycka upp mellan sina håriga skinkor för att sedan låta den bli varm och gosig så att den börjar smälta och klibba fast i rövhåret. Sedan får en frivillig kandidat slicka bort den smälta karamellösningen och bita bort det som sitter fast med tänderna. Denna akt används ofta i Kurdistan och uppstod som ett mer njutbart alternativ till att vaxa röven. Under 70-talet öppnades Karamell-salonger i Irak som erbjöd just denna rövvaxningstekniken och den blev snabbt populär bland framförallt äldre damer.
Exempel: Den kurdiske gamla skidåkaren Shaker Habib hade hela röven full med konkelbär då hon inte hade vaxat sig på flera månader. Då kom hon på idén att spica upp fredagsmyset lite med den Kurdiska Karamellen. Hon tryckte upp en karamell mellan de hårbetäckta skinkorna och klämde åt. Sedan satt hon och väntade på att sin man skulle komma hem från jobbet och få sig lite mumsig kladdkaramell.
Inskickat av: Suttramannen

Diskutera Kurdiska Karamellen  |  Tipsa en kompis om Kurdiska Karamellen