din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Könsförtryck

Förklaring: När man använder sitt (eller någon annans) kön för att fysiskt trycka ner någon rejält. Ju större kön man har till sitt förfogande, desto mer effektivt kan könsförtrycket bli.
Exempel: Det förekommer mycket könsförtryck i dagens samhälle, t ex. på arbetsplatser. Det är inte ovanligt att en intet ont anande kvinna knackar på chefens dörr för att be honom att höja hennes lön till samma som männen på arbetsplatsen har, men istället för löneförhöjning blir hon förtryckt. Könsförtryckt. En stor och präktig penis trycker henne rakt ner i skolästerna. Sen är det förstås inte tu tal om någon höjd lön längre, när hon till sist lyckas klämma sig ut från den tunga penisen. En proteströrelse som menar att könsförtryck är fel och omoraliskt är under uppsegling, men det rör sig primärt om kvinnor som är arga för slidan är värdelös för könsförtryck och män med penis som är för liten för att könsförtrycka mer än kortvuxna och dvärgar. Majoriteten är dock överens om att könsförtryck är ett fint och rättvist sätt att upprätthålla lag och ordning på.
Inskickat av: Malte

Diskutera Könsförtryck  |  Tipsa en kompis om Könsförtryck