din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Kommunakrishna

Förklaring: En slags sekt inuti en arbetsplats inom kommuner. Bara ett fåtal på arbetsplatsen är med i sekten. Den går ut på att sitta vid fikabordet på mornarna och äta skinksmörgås och ostfralla och dricka kaffe och prata om helt meningslösa saker såsom vädret, sina barn eller partner eller grannar och hålla med om politiska saker som inte ens är nya eller unika. Dem som inte platsar blir utstötta och nerklankade på.
Exempel: Alla utom Fanny och David fanns vid bordet på morgonen där kommunakrishna återigen drack kaffe och åt mackor ritualistiskt medans dem chantade samma verser om utanförskapet, hårdare straff och hur synd det är om medelsålders vita kvinnor nuförtiden som inte kunde få sina morgonpass. Sen bytte dem vers till barnen och den jobbiga grannen. Fanny och David var sedda som kättarna på jobbet. Dem hatade verkligen sekten. Dem drack varken kaffe eller åt mackor, dem hade inga barn eller inneboende partner och sket i vilket väder det var oftast. Men för fan!!! Kan dem sluta med sitt jävla chantande och hålla käften nån jävla gång! Jävla sälar! Jävla får! Vi orkar inte med kommunakrishna mer! Jävla sekterister! Skrek dem. Men sekten bara fortsatte att växa och slutligen blev det minoritetens undergång
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera Kommunakrishna  |  Tipsa en kompis om Kommunakrishna