din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Klyksmet

Förklaring: När man bestiger en dam av något mer mullig form. Och i en dimmig berusningsgrad, tömmer hela laddningen i ljumsken på damen. Alternativt i valkarna vid naveln. Och därefter stönar, "var det skönt för dej med"...för att sedan somna på damen. Helt klart en bidragande faktor till ungkarlslivet , och ett pojkrum hemma vid sin mor ända tills locket slår igen.
Exempel: Mulliga Britta skulle äntligen få till det, snart 6 månader sen sist och hennes kropp skakade av längtan. Spen-Bengt , som nästa lyckats få in den en gång tidigare ..på sin syster.. var som en redbullstinn ekorre , studsade, darrade, och kunde inte ens hyperventilera normalt för sin uppspelthet. Nu skulle svennen ryka på riktigt, han besteg damen i fråga och juckade sej "tillrätta" , för att bara 1 minut senare lägga gräddet i ljumskvalken... äntligen, så förlösande. Han var inte en oskuld längre, det här var hans eviga längtan . Mulliga Britta var förstenad, vad var det som just skedde... Spen-Bengt är idag ungkarl med ett svårslaget rekord för nobben ute på krogen.
Inskickat av: Vinkelsture

Diskutera Klyksmet  |  Tipsa en kompis om Klyksmet