din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Kinapeck

Förklaring: Efter en tids affärsresande i fjärran östern, främst Kina, kan den fryntlige affärsmannen lätt drabbas av syndromet Kinapeck. En kombination av tveksam sexuell aktivitet, rikliga mängder ris, friterade insekter, långkokad chow chow, sprit och risvin gör att mannens kön transformeras och utstrålar en kraftig odör. Viss fysisk förändring kan förekomma i sällsynta fall. Kinapeck kan variera i styrka i landet och ter sig mer kraftfull i de södra provinserna.
Exempel: Exempel: Sara går omkring i huset och förnimmer en frän lukt som inte går att definiera eller lokalisera. I soffan, strax intill sexgungan, ligger den nyss hemkomne mannen och jäser. Vad Sara inte vet är att hon har en färsk och äkta Kinapeck i sin soffa. När mannen sent omsider får komma till känner Sara viss sveda i de nedre regionerna...
Inskickat av: CF

Diskutera Kinapeck  |  Tipsa en kompis om Kinapeck