din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Kastreringsskugga

Förklaring: Om en kvinna spacklar sig med ett extra stort lager ögonskugga med ovanligt höga halter av ftalater, parabener, bisfenol, bromider, perfloridklorater och andra hormonstörande kemikalier som bryter ned testosteron så till den milda grad att alla män i samma stad genast blir kastrerade.
Exempel: Jävlar! I går så råkade jag komma i närheten av en kastreringsskugga! Aj, jävlar vad ont det gjorde! Och när jag kom hem och skulle pinka så tappade jag hela kuken rakt ned i pottan - och till min stora förskräckelse så upptäckte jag att ett stort fitthål hade vuxit fram där kuken brukade sitta! Och värst av allt - i morse så upptäckte jag att jag fått stora jävla elefantöron till hängbröst - jag blir snart tvungen till att köpa ett nytt och större hus eftersom mina elefantöron hela tiden fortsätter att växa och blir flera meter större varje minut!
Inskickat av: Rudolf med röda mulen - en helt vanlig ren!

Diskutera Kastreringsskugga  |  Tipsa en kompis om Kastreringsskugga