din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Janssons Frestelse

Förklaring: Den timida och rundnätta singelmannen 50+ som finns i varje hyreskåk i svenska städer och som inte gör något större väsen av sig, samt att alla heter Jansson i efternamn. Men bakom denna fasad döljer sig en mycket perverterad person som annonserar på nätet med att han erbjuder sig att antingen komma hem till folk och dansa en erotisk och frestande dans, eller, att stå på alla fyra på köksbordet och få maträtten Janssons Frestelse kastad i stjärten, precis som Thorsten Flinck i filmen "Grötbögen", fast med Janssons då istället ju.
Exempel: Svett-Ronny loggade in och kollade sin e-post. Där var det! Förslaget han länge väntat på. Ämnesraden löd: "Du, jag, en laddning Janssons och 5000kr?" Sekunden senare small Ronnys ytterdörr igen och utanför hördes däckskrik och en bil som vrålade iväg...
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Janssons Frestelse  |  Tipsa en kompis om Janssons Frestelse