din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Jakten på Bög Oktober

Förklaring: Bästsäljande roman från 1984. Efter att kommendör Röfvius i sovjetiska flottan förlorar sin fru så tröttnar han på heterolivet i öst och sadlar om till att leva som bög i väst. När han får befälet över en toppmodern robotbestyckad atomubåt så begår han därför myteri, byter namn på skutan till "Bög Oktober" och ger sig av västerut med en besättning bestående av unga twinks. En vild jakt på Bög Oktober inleds, samtidigt så blir stämningen inne i den trångbodda, svettiga, fallosliknande ubåten alltmer upphetsande.
Exempel: Krister hade många runkvänliga böcker och filmer i sin samling. Där fanns Åsa-Nissefilmer på VHS, Nils Poppe-filmer på laserdisc, bajsporr från Bulgarien på betamax och mycket annat. Längst upp på en hylla i en glasmonter så kunde man även hitta Kristers personliga favorit i samlingen, Jakten på Bög Oktober.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Jakten på Bög Oktober  |  Tipsa en kompis om Jakten på Bög Oktober