din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Isglass

Förklaring: Den sexuell akt som innefattar att en man eller kvinna skiter ut en korv inuti en nyöppnad kondom som sedan läggs i frysen tills ett förstenat fryst tillstånd har uppnåtts. Syftet med denna kärleksstav är sedan att sexuellt tillfredsställa sig själv eller sin partner genom att föra den in och ut urvalri kroppsöppning med stimulerande rörelser likt en penisattrapp.
Exempel: Peter kände sig ensam en tröttsam lördagskväll, hans fru var bortrest och ville utforska sin sexualitet och fantasier på egen hand. I en veckas tid hade han planerat sitt gyllene tillfälle och var förberedd genom att under denna vecka ha ätit både fullkorn och majs. Han gick till toaletten och tog ett fast grepp om sitt bruna rep som dinglade ut ur sin rektumsmynning. Han hade gjort plats i frysen bredvid magnumglassen och sina nyinköpta fläskkortletter. Han tog sig ett glas rött vin och nynnade på en gammal melodi medan han väntade. På kvällen sista timmar förde han in sin isglass i sitt otöjda anus och masturberade till extas. Passformen var som gjuten efter hans ändtarm och den tryckte mycket skönt emot prostatan. Efter att klimax uppnåtts så avslutade han akten genom att åter igen krysta ut den nu mera smälta isglassen och lägga tillbaka den fast nu under dem frysta ärtorna då hans fru är ärt-allergisk.
Inskickat av: Analryttarn

Diskutera Isglass  |  Tipsa en kompis om Isglass