din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Interrogaytion

Förklaring: Är engelska och betyder "Mycket bögigt förhör" och är något som sker hos polisen i USA då dom snabbt vill få ur information från en misstänkt vid ett vanligt förhör (interrogation), men om denne trilskas så övergår allting snabbt till att bli ett "Interrogaytion" där glidslem, fistingdildos, handbojor, läderkoppel, pilotsolglasögon, stora mustascher, härsken kefir och piskor åker fram illa kvickt. Allt i syfte att få den misstänkte att bli rädd och då sjunga ut. Metoden har visat sig vara relativt effektiv i dom flesta delstaterna förutom i San Francisco...
Exempel: Sgt. Spermazzi och Lt. Fistovich hade ett förhör med en riktig bråkmakare från Sverige i ett skabbigt förhörsrum på ännu skabbigare 46th. Precinct i Bronx efter en smärre fadäs i en närbelägen videobutik med bås. Efter att ha riktat skrivbordslampan och dess 100-wattare direkt mot den misstänktes ansikte, rökt 28st. Lucky Strike, beställt 1 utkörning av kinamat i vita papplådor, samt lekt good cop/bad cop så såg dom ingen annan utväg efter 4 timmar än att övergå till ett "interrogaytion" med den långnäste herrn som f.ö. körde något som till namnet påminde om Chevrolet. Det skulle dock visa sig vara fullständigt lönlöst att få honom att tala då han istället hela tiden bad om mer och mer och var fullständigt omättlig. Anklagelserna lades genast ner och istället blev dom tre pervopolare och gick sedan ut och söp på "Pooper's" som är en bar/restaurangkedja over there där servitriserna går runt enbart iförda tighta toppar och överfyllda bajstrosor på ett käckt vis.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Interrogaytion  |  Tipsa en kompis om Interrogaytion