din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Holländsk båtklubb

Förklaring: Framfördes första gången någon gång under medeltiden i centrala Amsterdam av hillbilly-kåta incest svin. Bemanskapet består av diverse osäkra män som sitter samlade runt ett bord. Rimligen i närheten av ej kaj, hamn eller något annar med liknande arkitektur. Träffen går ut på att utföra så många überbögiga handlingar innan det inte längre går att använda frasen ”no homo” till sitt försvar. Träffan kan förberedas med en bunt post-it-lappar som blivit dragna i stjärtspringan dagen innan. Bemannskapet turas sedan om att ta en lapp och därefter utföra det som står på lappen.
Exempel: Lars-Krister drog en lapp ur den bajsluktande högen. Jackpott! De dröjde inte länge fören Lars Kristers fot omfamnades av bördig jord i bordsgrannens endtarm. Kort därefter drog Peter-Nicklas jokern. Han skulle låta Järn-Janne damma av en Holländsk gasmask samtidigt som hans barndomspolare Moe Lester skulle se hur många Belgiska marmeladkulor han kunde trycka in under förhuden på sin egna skinnflöjt. Vart femte varv så tillämpas ett dubbelt Holländsk roder på samtliga som avslutas då förste man är nära på att utsöndra sin ejakulerings-redning. Då alla post-it-lappar är dragna eller att någon kommer ut ur garderoben så avslutas leken. Om ingen kommit ut ur garderoben så planeras ett nytt möte in. Den som erkänner sig vara bög blir portad och deporterad till Ukraina för att läsa en kurs vid namnet ”kuken i röven, men jag är inte bögen”
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Holländsk båtklubb  |  Tipsa en kompis om Holländsk båtklubb