din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Globalt tjärnvapenkrig

Förklaring: En god och glad göteborgare kastar sig huvudstupa rakt ner i Härlanda tjärn. En stupfull finnkoling kastar sig huvudstupa rakt ned i Tjärn Koskenkorva. En ännu mer alkoholförgiftad ryss kastar sig rakt ned i Tjärn Åbyl. En risvinsförgiftad kines kastar sig rakt ned i Tjärn Tjing Tjong. En thailändsk bordellägare kastar sig huvudstupa rakt ner i Tjärn Fitthål. En argentinsk indian med iskalla nerver kastar sig huvudstupa rakt ned i Tjärn Södra Ishavet medan en stor flock förvånade pingviner nyfiket tittar på. Den som först hinner att fånga en fisk har vunnit det globala tjärnvapenkriget!
Exempel: "Argentina är ett otroligt land, först så vann de blodröda uppkäftiga indianerna fotbolls-VM, och sedan så vann de blodröda uppkäftiga indianerna även det globala tjärnvapenkriget! Det är tydligen en stor fördel att ha världens mest homogena befolkning - nittionio komma sju procent indianblod och bara noll komma tre procent mystisk förorening av okänt och oönskat ursprung i sin starka lekamen. I USA så var det ju blekansikten som vann kriget - och bara se hur jävligt landet ser ut nu för tiden - jag skäms faktiskt över att inte vara indian!"
Inskickat av: Delsjöreservaters Fritidsfiskares Tjärnvapenklubb.

Diskutera Globalt tjärnvapenkrig  |  Tipsa en kompis om Globalt tjärnvapenkrig