din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Gargafil

Förklaring: En person, ofta en ung människa med en sexuell dragning till personer dem tycker liknar karaktären Gargamel från den tecknade serien smurfarna. För att tillfredsställa sin onani så smygfotar/filmar dem personerna i fråga.
Exempel: Maja var ovanligt kåt och ville knulla på Gargamel hon sett på Nikelodeon häromkvällen, så hon ställde sig utanför stans LSS servicelägenheter och hoppades på att kunna smygfilma några inte så ont anande människor med diagnoser och funktionsnedsättningar när dem gick ut på sina balkonger för att ta sig en eftermiddagscigg. Men det skulle hon få veta att det uppskattades inte av invånarna i byggnaderna. Fan vad dåliga gargamel snipes! Skrek hon och avslöjade sig själv när hon smygfilmandes onanerade bakom byggnaden. Jävla gargafiljävel! Ropade en utvecklingsstörd samtidigt som byggnadens enda narkoman också blev förbannad och kastade hett vatten på flickan, försvinn härifrån horjävel! Fattar du inte att du kränker oss dit jävla as??!! Ropade han.
Inskickat av: JobbigDjävul

Diskutera Gargafil  |  Tipsa en kompis om Gargafil