din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Fyfittan

Förklaring: När någon utbrister ordet "fyfittan" är detta menat att beskriva något som extraordinärt. ungefärligen som "Åh Fan" men den skillnaden att här är förstärkelseuttrycket istället fokuserat mot att påtala fittans både kraft och förmåga att gäcka mannen på ett skjut. Detta medför att mannen ofta kan känna en tomhet att än en gång blivit snuvad på fitta varpå uttrycket "fyfittan" uppstår.
Exempel: Hjalmar var på Grand Garbo i Sumpan och dansade på AW på fredagen med hela nördiga IT-gänget. Fjunig på både pung och överläpp stötte han på danslgovet ihop med Berit-Stina 49 årig tre-barnsmor med hängbröst som blöta lovikavantar och en fitta som en gammal gädda i vassen, hängig och välmörig efter många år av savande och mensande och spermande och kissande och knullande. Hon utbrast - "åh ser du en så vacker donna ofta som du vill få en runkmåltid hemmavid för"? Men plötsligt slet någon tag i Hjalmar och drog honom i axeln bakåt. Sven, arbetskollega till Hjalmar - "Åh fyfittan du höll på att falla offer för en riktig kvinna med taxöron, även fast du troligen blev snuvad på fitt, får du tacka mig med en pucko på måndag"!
Inskickat av: Orvarkorvar

Diskutera Fyfittan  |  Tipsa en kompis om Fyfittan