din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Franskt

Förklaring: Vanligt förekommande beteckning vid glädje- och kaffeflickors saluförande av oral sexuell stimulans. I bland kan även begreppet användas av välbärgade galanta damer i de övre stånden i syfte locka unga oskyldiga arbetargossar i fördärvet.
Exempel: Klas-Berts masturberande till Elloskatalogen hade gått i stå, varför han kollade in kontaktannonserna i ett gammalt nummer av Gula tidningen i hopp om att hitta förnyelse i sitt mediokra sexliv. "Äkta fransk massage, garanterad tillfredsställelse, Drottninggatan 66, Stockholm. /Gun" lät spännande så han svarade på annonsen och glad i hågen åkte han till adressen och blev glatt överraskad då det visa dig att Det var feltryck och skulle stått "läderbögsorgie" men vad gjorde det när Klas-Bert fick lite omväxling i sitt mediokra sexliv.
Inskickat av: Ostfralla

Diskutera Franskt  |  Tipsa en kompis om Franskt