din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Fransk jonglör

Förklaring: En man/kvinna ligger ner på golvet med ett rimligt antal nybastade män runtom sig. Männen står i kröningsposition med sina utdragna säckar över jonglören som fritt jonglerar runt med de välseparerade bollarna. Om baguetterna på männen intar ett styvare stadie så skickas den ena efter den andra in i den finska mikrovågsugnen på en rundgång. En person som alltid har många bollar i luften helt enkelt.
Exempel: Sarah kände sig lite ensam på kvällskvisten. Hon tog tillfället i akt då hennes far och hans bögiga cykelkompisar var över för en bullfika. Hon la sig ner och fick direkt känslan av att befinna sig på en fransk cirkus. Baguetterna blev snabbt hårda och bollarna i sig hade ett alldeles för högt avstånd från golvet eftersom cykelturen i sig var alldeles för mesig. Så gubbarna fick turas om att grillas i den finska mikrovågsugnen så att bollarna fick ett större av-stånd från varandra.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Fransk jonglör  |  Tipsa en kompis om Fransk jonglör