din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Flygande cirkus

Förklaring: Ett gigantiskt jumbojet fyllt med tusen politiker på väg till ett ytterst viktigt och hastande klimatkatastrofmöte som de lika gärna kunde ha cyklat till om de var lite sportiga.
Exempel: Rödluvan: "Varför cyklar ni inte i stället?" Vargen Bovlund: "Cyklar? Har du blivit sinnessjuk? Det är det ju endast pöbeln som ska göra! Vi politiker kräver att genast få varsitt gigantiskt jumbojet så att vi kan hålla oss svävande i luften dygnet runt! Det är ju alltid hemtrevligt att supa, knarka, knulla, ljuga och förstöra dygnet runt på sexton kilometers höjd!" Rödluvan: "Skojar du med mig?" Vargen Bovlund: "Nej, naturligtvis inte - och nästa gång du öppnar käften så ska jag fanimig se till att SR och SVT förlorar sitt sändningstillstånd, att alla vänsterblivna vänstersnören blir brutalt torterade och likviderade, och själv så kommer du att drunkna i reningsbassängen på Ryaverket med din jävla miljöbok tryckt rakt ned i din uppkäftiga hals!" Rödluvan: "Jag lovar - jag kommer aldrig mer att yppa ett ord om..." Vargen Bovlund: "Håll käft! Det är redan försent! Torpederna är redan på väg! Rödluvan: "Hjälp! Mamma! Snälla mamma kom hit!" Vargen Bovlund: "PANG! HAHAHAHAHA! Jag garvar snart ihjäl mig - där fick den jävla uppkäftiga lilla snorungen så att hon teg! Rövlund, var snäll och gräv ned liket i skogen, hon är ju fan inte ens värd en kremering!"
Inskickat av: Gratis tonfisk och massor av vatten.

Diskutera Flygande cirkus  |  Tipsa en kompis om Flygande cirkus