din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Fittisdagen

Förklaring: Fittisdagen inträffar den 14:e februari varje år i samband med alla hjärtans dag. Precis efter den vaniljiga Fettisdagen den 13:e. På denna dag blir de cuckade ZOE-männen tvingade att köpa geléhjärtan eller chokladaskar, tjejiga blomsterkvastar och annat krimskrams för att bedyra sin påhittade kärlek till radhus-frammisen därhemma. Allt i hopp om att få smaka sildsekret och/eller få fett på sylen.
Exempel: Bengt-Johnny hade länge fasat för denna dag då han efter sin arbetsdag på bygget traskade in på Glasbanken i Vansbro och han visste att han inte skulle köpa det vanliga flaket med Three Harts 7,5:or för att dränka sin sorg över att ha skaffat sig dels en ansiktstatuerad och sjukskriven kviga men också behöva uppfostra sina båda ADHD-sjuka söner Chenny och Benny. Tårögd och ångestladdad gick han mot hyllan med roséviner med en bukett röda rosor under armen och ångrade sitt livsval. Han hade så gärna velat komma ut som den bög han innerst inne var. Men verkligheten kom ikapp honom och drömmen om BDSM och puppyplay med en överviktig, läderklädd samt spritdoftande hårig karlakarl var som bortblåst. Han förbannade sitt livsval men Fittisdagen var ett faktum.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Fittisdagen  |  Tipsa en kompis om Fittisdagen