din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Fitterator

Förklaring: Moderatorer på den mytomspunna sidan fittkramp som missbrukar sin roll som fitt-adel. De härjar runt och lanserar ord i brak-fart som inte ens hade platsat på urban dicktionary. Detta medans de svälter ut dagliga top-noch producerare genom att inte publicera deras magnifika ord som i särklass briljerar på sidan och höjer standarden avsevärt.
Exempel: Eppelb, Sum Remitrom, Allarftso och Eskil satt med telefonerna framför deras nyllen stenhöga i en buske i rosa spetstrosor en Tisdags morron. Allarftso satt och försökte komma på fler ord som inte ens kommer upp i sandlådenivån. Eskil frågade Allarftso om han inte skulle sluta godkänna ord där förklaringen på ordet inte tillför något mer än just själva ordet. Eppelb flek in och sa att de gärna har en extremt låg standard på orden där meningen är att då man kollar dagens ord så ska man känna en besvikelse som hänger kvar tills efter dagens tredje fronning. Sum sa att de gärna ratar mycket av de bra och välgjorda orden för att de själva ej kan matcha den standarden och inte vill se dåliga ut. Vi lägger gärna ut 10 värdelösa ord istället för ett bra.
Inskickat av: Vikingen Eskil

Diskutera Fitterator  |  Tipsa en kompis om Fitterator