din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

fittelön

Förklaring: Det händer ibland att väldigt feta kvinnor utvecklar så många bildäck att hon ej längre förmår hitta sin egna fitta. Den är borttappad, helt enkelt. När hon letar efter den kan det dyka upp godispapper och halvätna isterband, men ingen fitta. Då kan hon utlova fittelön till den som vill och är modig nog att försöka lokalisera fittan. Experter varnar emellertid för de höga riskerna det innebär att leta efter fittan på riktiga svullokvinnor, som t ex. fastklämning som kan leda till omedelbar syrebrist och död, eller dödskrossning, om kvinnan skulle bestämma sig för att skifta position under pågående sökning. Facket rekommenderar att endast licensierade yrkesmän med skyddsutrustning och helförsäkring ägnar sig åt att söka fittelön.
Exempel: Enbente Elof berättade gärna historien om hur han förlorat sitt högra ben medan han sökte fittelön hos den smällfeta grannfrun Sonja. Efter flera timmars svettigt sökande hade han precis hittat den unkna grottan, men just precis när han skulle slicka fingret för att försäkra sig om att det inte bara var ännu en rutten strömming han hittat, så rullade Sonja över på rygg. Det kostade Elof benet, som knipsades av vid ljumsken. Men fittelön fick han!

Inskickat av: Malte

Diskutera fittelön  |  Tipsa en kompis om fittelön