din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Fistekort

Förklaring: I Sverige så är den sexuella akten "fisting" helt laglig, men på ett flertal platser måste man köpa ett fistekort för att få fista där. Att olovligen fista på sådana platser utan fistekort, det vill säga "tjuvfiste", kan leda till böter. Tillsynsmännen som ertappar tjuvfistare har även rätt att avbryta fistandet och beslagta glidmedel samt sexleksaker.
Exempel: Tillsynsmannen Fjodor kom gåendes längst stigen i tallskogen, när han plötsligt fick syn på ett par som stod och fistade varandra. Det syntes att dessa individer hade erfarenhet av fisting, eftersom de använde väldigt mycket glidmedel, ett flertal buttplugs, och kunde föra in näven i den andras röv så långt som ända upp till axelleden. Efter en snabb kontroll så gick Fjodor vidare, paret hade nämligen ett varsitt giltigt fistekort.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Fistekort  |  Tipsa en kompis om Fistekort