din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Fist & Chips

Förklaring: En brittisk snabbmatspervoklassiker sedan 1860-talet som kombinerar mat med pervers sexuell njutning. När man beställer denna rätt så får man först stjärthålet sitt noggrant och frikostigt insmort med tartarsås, mosade gröna ärtor och mörk maltvinäger utav den lite lätt burdusa, ohygieniska och överviktiga kocken i flottigt förkläde, för att sedan ögonblicket senare bli serverad en vit djup rektangulär papptallrik med pommes frites som ska avnjutas samtidigt som kocken fistfuckar dig tills du verkligen har ätit upp Allt. Dom flesta brukar inte ha så bråttom att äta upp...
Exempel: Den var en kvalmig tisdagseftermiddag i juni då det medelålders vaniljoparet Johansson från Swedistan befann sig i centrala London på en spontan weekendsemester då hungern plötsligt slog till. "Vad säger du om att prova klassikern fish & chips?" sa mannen till tanten sin. "Amen' guu' vilken chic idé!" replikerade hon. Sagt som gjort så hittade dom omgående ett "hål-i-väggen" ställe som tillhandahöll denna rätt, trodde dom. Det var bara det att dom inte hade varit uppmärksamma nog för att se att det faktiskt stod "FIST & Chips" på skylten och inte "Fish". På bråkdelen av en sekund efter beställningen låg dom båda i ett fast grepp med nerdragna khakishorts över kockens knä och blev insmorda där bak så det stänkte om'att. Och att dom även råkat beställa plusmeny utav misstag, vilket innebar 10 kilo strips vardera gjorde det hela till en ännu mera oförglömlig upplevelse.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Fist & Chips  |  Tipsa en kompis om Fist & Chips