din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

F-Bi AJ

Förklaring: Föredetta bisexuella drönarturkar som tycker om att gå barfota i den transylvaniska öknen. Då de plaskar runt med sina knubbiga davai-tassar så skriker drönarturkarna AJ för att de blir så sanslöst jävla hårda av sanden som aggerar som sandpapper runt kroppens alla ytor. Detta gorillaskrik sägs väcka moses ur graven som påbörjar sin vallfärd mot närmsta shell mack för att gnida in nyllet i en kall capricciosa. Vanligt förekommande att dessa drönarturkar sprintar runt med båtventiler och använder dasen som en apache-helikopter.
Exempel: Jonass Heilersson var i öknen på en rundtur då han fick syn på en redig jävla böghora i öknen som sprang runt med en båtventil i famnen. Han skrek och förde ett jävla väsen, det måste vara en F-Bi AJ tänkte han samtidigt som han tog en tugga av sitt bakplåtspapper.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera F-Bi AJ  |  Tipsa en kompis om F-Bi AJ