din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Effektiv energirunk

Förklaring: När en man drar en tidseffektiv runk för att få förlorad energi till en viktig aktivitet. Fungerar på samma sätt som en energidryck men kicken kommer mycket tidigare, väldigt bra när en individ har lågt på energi och behöver boosta upp utan annat hjälpmedel.
Exempel: David och Wixxen hade underpresterat på den senaste gg-matchen där båda hade fått noll kills och dött över 40 gånger. Då sade David, "det där var riktigt dåligt, jag behöver en nystart, jag går med genast och drar en effektiv energirunk". "Vänta det behöver jag med, jag cyklar hem till dig så kan vi energirunka av varandra för dubbel effekt" sade Wixxen. David blev helt upplyst av Wixxens briljanta ide och tänkte att det var precis det han behövde och såg glatt fram i mot nästa gg-match. Tyvärr gick det sämre för David och Wixxen nästa gg-match där båda blev knivade 4 gånger var utav BennyBoi
Inskickat av: BennyBoi

Diskutera Effektiv energirunk  |  Tipsa en kompis om Effektiv energirunk