din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Den Uzbekistanska dadeln

Förklaring: Den Uzbekistanska dadeln, mer känd som flippersnorren i de jungelbevarade samhällerna i Uzbekistan. En dadel som mystiskt lyckats tagit sig in i ett flipperspel. Dadeln, liksom med sin klibbiga nimbus, hade gottat till sig innuti det syrelösa arkadspelet och fått många hårda & kalla stålkulor på sig. Efter månaders tid av att alla i spelhallen sätt daddeln ligga där dag ut och in så ska dadeln lyckats komma bakom en av flipprarna och sen skjutits ut bakvägen via det uttöjda myntinkastet och träffat spelaren i kuken. Spelaren ska sedan ha svimmat och på något sätt råkat svälja dadeln hel. Dadeln ska sedan ha passerat matsmältningningen, skitits ut hel och botat lilla Dilshod från anuscancer. Daddeln har från 1998-2004 varit det hetaste forskningsområdet i Uzbekien fram tills att den blev fridlyst och har sedan dess förvarats på ett arkeologiskt museeum. Som vi alla vet så är alla museeum i Uzbekistan avsedda för arkeologi eftersom att landet geografiskt liknar en cp-skadad dinosaurie.
Exempel: Hilvård den andra hade anuscancer och var medveten om Den Uzbekistanska dadeln. Han ville inte dö på ett sådant bögigt sätt och satte sin plan i verk. Han visste att det fanns en koppling mellan en ruggigt missvårdad dadel och ett könsslag.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Den Uzbekistanska dadeln  |  Tipsa en kompis om Den Uzbekistanska dadeln