din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Den som borrar ett gloryhole åt andra fastnar ofta däri

Förklaring: Gammalt ordspråk som innebär att den som borrar ett gloryhole oftast blir besatt av sitt resultat och spenderar mer tid där än alla andra.
Exempel: Nils-Göte borrade ett lagom stort hål genom den tunna plywoodväggen till det lilla skjulet. Inte för högt upp, inte för långt ner, inte för stort, inte för litet. Han såg även till att slipa kanterna invändigt och utvändigt för att folk skulle undvika att få stickor i pungen. Nils-Göte insåg plötsligt att detta gloryhole var hans livsverk. Han spenderade därför de kommande tio åren med att suga kukar och slicka rövar genom hålet nästan dagligen. "Den som borrar ett gloryhole åt andra fastnar ofta däri!" sa Nils Göte och svalde en okänd herres sats genom sitt gloryhole för tredje gången denna dag.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Den som borrar ett gloryhole åt andra fastnar ofta däri  |  Tipsa en kompis om Den som borrar ett gloryhole åt andra fastnar ofta däri