din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Dansk rövare

Förklaring: Denna spirituella akt går ut på att två män eller kvinnor ger varandra anal penetration samtidigt med ett avlångt föremål, förslagsvis en dildo eller gurka, utan att använda sig av händerna. Akten genomförs på så sätt att de båda analentusiasterna ställer sig med ryggen mot varandra och böjer sig ner med händerna på golvet, varpå person 1 försiktigt tränger upp föremålet i analöppningen på sig själv, för att sedan penetrera person 2 med den andra änden. Sedan inleds en harmonisk rövdans av taktfull njutning, där de två deltagarna liksom gungar fram och tillbaka genom att växelvis knipa igen stjärtmuskeln och trycka på så att den andre upplever anal tillfredsställelse, för att sedan slappna av muskeln och få samma storartade behandling. För rutinerade rövare kan denna akt kombineras med andra akter som exempelvis holländskt roder. Detta har blivit en favorit i Danmark där de har infört mästerskap i aktiviteten.
Exempel: Mads frågade Nikolai om han ville böga sig lite, men det ville han inte. Istället föreslog han en dansk rövare eftersom de då slapp sexuell kontakt, därmed var heterosexualiteten räddad.
Inskickat av: Suttramannen

Diskutera Dansk rövare  |  Tipsa en kompis om Dansk rövare