din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Dansk balle

Förklaring: En mer avancerad form av Dansk skalle/skallning i de tillfällena man hamnar i handgemäng med någon padelspelare. Dansk balle/ballning innefär att man snabbt som attan knockar sin motståndare med sin penis. Inom submission så ingår även deepthroating med samma smörrebrödssmakande lem. Ej att förväxla med "Fransk skalle" dvs ett överraskande blowjob i syfte att skapa en K.O (Kuk Out).
Exempel: Klockan var 10:01 när Bussis sladdade in på Blypungsgatan och kunde konstatera att där utanför stod det vanliga Åbro-gänget, The A-team. Men i en ZOE satt en cuckad värdegrundsteoretiker och eftersom Bläckan-blockaden pågick så skulle cuckolden försöka ta sig in och sno åt sig den sista pavan Bläckan på pin kiv innan "hen" svassade iväg mot kassan ihop med en box rosé. Men Bussis feta kroppshydda blockerade vägen mot kassorna och med en rapp ballning med sin Tuborg-doftande slappa lem så åkte vaniljot i backen. Triumferande tog Bussis pavan under sina fläskiga armar och sprang ut mot friheten.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Dansk balle  |  Tipsa en kompis om Dansk balle