din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Cykloppung

Förklaring: Latinskt namn: cyklopus homofilus pungus En man i missbildad form som endast har en testikel i sin pung. Vidare är pungen så enorm att dessa män tvingas ha ett stödhjul fastlimmat under pungsäcken vid gångtransport. Mycket eftertraktad på raggen bland homofiler, då alla under kärleksakten vill bli tagna bakifrån av en cyloppung. När de två homofilerna fått in den rätta takten krockar pungarna med varandra likt ett klockspel och ett njutningsmoment uppstår.
Exempel: Stig-Hugo träffade på cykloppungen Sven-Ragnar efter ihärdigt raggande nere på Gaytouch på lördagskvällen. När de älskade på söndagsmorgonen skapade pungarnas kontakt ett läte likt en kyrkklocka. Många kristna vallfärdade till lokalen då de hoppades på bön och sång men fick till sin stora förskräckelse se något helt annat. Ulf Ekman har inte kommit över denna händelse än.
Inskickat av: Onkel

Diskutera Cykloppung  |  Tipsa en kompis om Cykloppung