din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Cruising

Förklaring: När raggare är ute och kör i karavan med sina jänkare i byn varv efter varv och skrålar och har sig. Men det kan även betyda raggning mellan homosexuella, där dom då träffas i t.ex en förutbestämd park för att spana in och förhoppningsvis få sätta på någon.
Exempel: Raggarna Bulten och Conny-Mäsk från Borlänge hade satt sig i Impalan med destination Stockholm, då dom hade läst på internet om att det skulle vara cruising i Skinnarviksparken och detta tyckte dom ju skulle bli kul. Väl framme så kunde dom inte se en enda jänkare på plats, så Bulten hängde sig ut genom rutan och frågade en förbipasserande herre som då var iförd en alldeles för liten rosa Hello Kitty t-shirt och tyllkjol, som då berättade att cruisingen pågick inne i parken. Detta tyckte Bulten och Conny verkade lite konstigt. Men dom gick ändå in. Kvällen slutade med att Bulten låg i Impalans baksäte bara iförd sin skinnväst och y-frontare, och i hans famn låg det en erhört bögig pojke och sög på hans bröstvårta samtidigt Bulten pillade honom i stjärten med en 13-ringnyckel. Och utanför gick Conny hand i hand med sin nyfunne vän på romantisk månskenspromenad runt runt bilen.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Cruising  |  Tipsa en kompis om Cruising