din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Colombiansk peninsfäktning

Förklaring: En oerhört intressant sport som föddes ur Pablo Escobars framfart. Två män gör upp i valfri arena längs Colombias vackra kust. Inför tusentals besökare går de två männen en 9 ronders match där det genom penisfäktning skall avgöras vem som har den starkaste dasen. Matchen kan gå till domslut men det är givetvis optimalt att någons penis går av i matchens hetta så att en vinnare enkelt kan utses. Skulle matchen gå till domslut så väljs 2 gäster ut ur publiken som träder in i ringen med ett varsitt kilo kokain på sitt ollon. Den av utmanarna som suger av åskådarna snabbast samt sväljer kokainet vinner. Det är givetvis en bonus om utmanaren åstadkommer en så pass behaglig avsugning att åskådarna får utlösning.
Exempel: Lisa ligger hemma och onanerar när hennes pojkvän anton ramlar in genom dörren. Med säd i ansiktet och otroligt stora pupiller blir det uppenbart att Anton smugit iväg under kvällen för att köra colombiansk svärdfäktning.
Inskickat av: Postens minsta kuk

Diskutera Colombiansk peninsfäktning  |  Tipsa en kompis om Colombiansk peninsfäktning