din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Bytt är bytt

Förklaring: En liderlig gameshow på tv där två intagna från ÖIA får sitta enbart iförda sina vuxenblöjor och propellerkepsar fastspända i varsin spermobil framför två lag som tävlar mot varandra om att gissa vilken av idioternas vb som väger tyngst. Det är tillåtet att på egen risk gå fram och försöka klämma och känna för att försöka bilda sig en uppfattning om vikten. Sedan måste någon ur vardera lag själv byta blöja på "sin" idiot till en ny torr på kortast möjliga tid samt väga den begagnade. Det lag som byter snabbast och gissat närmast den riktiga vikten vinner en spa-weekend i rum 316 på ÖIA. Fina bonuspriser delas även ut till det lag som kan precisera vad det gulbruna innehållet bestod av innan det passerade svalget.
Exempel: Det var en spännande omgång i senaste "Bytt är bytt" där Lag-1 som bestod utav det äkta vaniljoparet Torbjörn, 53 och Anna-Lena, 41 från Ljungskile tävlade mot Lag-2 vilket bestod utav pervona Britt-Leif, 73 och hans livskamrat Mustafa, 79 från Kiruna. Lag-1 vann med knapp marginal då dom gissade på 22.389 gram mot Lag-2's 22.038 gram, samt var 0,7 sekunder snabbare i bytesmomentet. Den exakta vikten var: 22.287 gram. Men gossarna i Lag-2 var inte surmulna för det. Ack nej! Dom kammade istället hem alla bonuspriserna efter att ha gissat rätt på alla gulbruna beståndsdelar i vb:n efter en mysig och erfaren provsmakning. Bonuspriserna består oftast utav kottar och kapsyler...
Inskickat av: Bleppe

Diskutera Bytt är bytt  |  Tipsa en kompis om Bytt är bytt