din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Biljettautomatgevär

Förklaring: Alla gammla hedenhös-automater vid Suttra IP har ersatts med toppmoderna biljettautomatgevär. Detta för att det inte ska vara slumpmässigt om man får en p-bot beroende på om en p-vakt råkar vara där vid det tillfället eller inte. Om man lämnar parkeringen utan att köpa en biljett så kommer rabarberdvärjar med automatgevär och skjuter ut riktigt hårda rabarberstänger i en ruskig hastighet mot känsliga kroppsdelar. Om det inträffar kommer ett brev från suttrafogden där notan för ”undanröjning med snöplog av rabarber” skickas till dig.
Exempel: Mange Mjukglass och Fredde Foliehatt gick på stan då de såg ett gäng snöplogar mitt i sommaren som hade skapat en skaplig hög av rabarber. Mange och Fredde kollade på varandra å tänkte samma sak. Tack gode gud att någon hade råkat ut för biljettautomatgevären, nu blir de en lövbergs lila alá rabarberbonge.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera Biljettautomatgevär  |  Tipsa en kompis om Biljettautomatgevär