din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Bhöga kusten

Förklaring: Mytomspunnet kustområde som sägs ligga någonstans i Västernorrland. I området finns det mycket skog där exempelvis manliga lastbilschaufförer och nyfikna kåta herrar brukar träffas för lite älskog i det gröna.
Exempel: Torsten parkerade budbilen och gick ut för att sträcka på benen efter tre timmar bakom ratten. Lite vilsen gick han ut i skogen för att se sig omkring, men också för att lätta på blåsan. Han gick in i en liten skogsdunge med bra insynsskydd och började urinera när han plötsligt fick syn på dussintals använda kondomer utspridda lite här och var. Utan förvarning hade en skäggig herre samtidigt krupit fram ur buskaget och började snabbt och girigt att suga på Torstens blottade penis. Nu visste Torsten precis var han hade hamnat, detta område var nämligen en del av Bhöga kusten.
Inskickat av: Mortimer Mus

Diskutera Bhöga kusten  |  Tipsa en kompis om Bhöga kusten