din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Baltkoma.

Förklaring: Ett tillstånd likt paltkoma med den lilla skillnaden att man haft för mycket homosex med bal(l)tiska sjömän istället för att ätit för mycket mat. Symtomen är mycket lika varandra, orsakar trötthet och orkeslöshet efter giving/reciewing. Det kraft en powernap/powerrunk för att man ska återgå till normal funktion igen.
Exempel: Kort efter att fullriggarenbåten MS Ball-Ti-Cum anlöpt Helsingbögs hamn ramlade det ut inte mindre än 25 estniska hårdhomos, i den lilla svartmögliga tullkuren satt Sverre redo med åderpålen kåtsvullen i sin näve. Men efter att ha rövknullat 5 håriga sjömän inträdde baltkoman. Ringmuskeln slappnade av och inte förräns 15 minuter senare var Sverre i full "swing" igen och åtog sig resten av skutans håriga Estniska daddybears som med uppvresade anus stod redo att ta emot Sverres åderpåle i alla hål.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Baltkoma.  |  Tipsa en kompis om Baltkoma.