din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Balltransport

Förklaring: Ett transportföretag som inriktat sig på att frakta större och skrymmande gods av sexuell och pervers karaktär med stora lastbilar samt släp genom hela Sverige.
Exempel: Nyutexaminerade polisen Anna-Stina hade ihop med sin sönderblonderade kollega kommenderats ut till Herrbetas rastplats då ett antal lastbilar med släp blockerade infarten till PLOQ. Väl framme höll de politiskt korrekta regnbågsmarinerade bylingarna att få en chock. Ett ekipage som normalt brukar användas för att köra runt på bladen till Greta Thunberg-fläktar var lastad med den största fallos-symbolen man någonsin skådat. Ett annat djurtransportfordon användes för att trucka runt på gimpar, inte mindre än 210 kortväxta rumäner var inhysta i fållorna. Men det sista fordonet, en läckande tankbil med släp märkt "Circle Gay" innehöll dels den finaste sorten BS-7 världen sällan skådat, tanksläpet märkt med "Vitsås" doftade lite salt och läckte även den. Inte mindre än tre ToF-truckers anhölls på momangen men mest pga deras promillehalt som översteg 18,7 tillsammans. Men i ett buskage satt Kapten Klänning och gnuggade sitt kön. Tankbilen återfanns aldrig. Det man vet är att Bjöggas saneringsfirma signades i 2 månader för att städa upp röran.
Inskickat av: Bussföraren

Diskutera Balltransport  |  Tipsa en kompis om Balltransport