din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Babjan

Förklaring: Felstavning och löjligt uttal av Babian, används som förnedring i argument där man måste försvara sin heder. En babjan är dum och ful. Babjans är lortiga och stinker hästbajs, de har inga vänner och alla hatar dem. Ingen går säker från en babjan, Babjans kan dyka upp överallt, de kan t.o.m transformeras fram ur din närmsta vän. Låt mig utveckla i exemplet. Babjans fader omnämns som Lord Felix (dsvdv)
Exempel: Du liknar en babjan! Mer utvecklat: Du ska hänga med din polare Knut. Du tänker ”åh, en chill dag med Knut!”. Sen börjar Knut äckla sig och menar att man inte får skämta om utvecklingsstörningar och diabetes. Du står upp för dig själv men äcklet Knut menar att du är omoralisk och säger att han tänker säga till hela skolan att du mobbar downies. Knut är ett praktexemplar på en babjan. Fy fan för knut! Alla hatar Knut.
Inskickat av: Smygbajsaren

Diskutera Babjan  |  Tipsa en kompis om Babjan