din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Asbestservice AB

Förklaring: Ett serviceföretag med en "kuk" som sprutar ut vit massa i form av 100-procentig krokidolit mot en mindre avgift. Brukar vanligen hyras in på svensexor och annat där folk behöver komma igång lite.
Exempel: Barnen ville hemskt gärna ha en vit jul i dubbel bemärkelse, men det såg dystert ut på båda fronterna då pappa Jens (även känd som "porrpappan") kommit över en back bayerskt öl som han svept under julaftonsmorgonen och nu låg och kräktes i badrummet, och utomhus var det kalt och jävligt och 10 plusgrader. Pappa Jens kvicknade till framåt kvällen, och drabbades då av skuldkänslor för sitt försummande av barnen. Han fick en idé, och ringde till Asbestservice AB, som kom över för att spruta "snö" i barnens sovrum i den lilla hyreslägenheten. Barnen blev överlyckliga och skuttade runt i asbesten hela kvällen. Julen var räddad. Det blev en vit jul även för pappa Jens, ska tilläggas, då han senare under kvällen gick in på toan och runkade ut en stor sats.
Inskickat av: QUNGAS

Diskutera Asbestservice AB  |  Tipsa en kompis om Asbestservice AB