din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

Analen

Förklaring: Mindre känt nöjesställe på Regeringsgatan 73 i Stockholm som fanns i skuggan av den mer kända Nalen på Regeringsgatan 74. Analen bjöd på både Jazztobak, stjärtgossar och swingers för både stjärtfrälsta och trånghålade. Storheter som Herbie Handkuk, Miles Pervis och Willie Kuk har alla uppträtt på scen. Väl värt att notera är att US Video numera håller till på Regeringsgatan 76.
Exempel: Swingpjatten Klas-Arne var färdig för dagen på sitt jobb som konduktör på spårvagnarna och var exalterad att få höra dom nya tonerna från Amerika på Nalen och kanske flukta in ett och annat nylonstrumpbeklätt fruntimmer, men tog fel adress och hamnade på Analen där han för första gången fick lära sig om Sodom och Gomorra på riktigt med kraftkarlar insmorda i vaselin och tvåtimmarspass med Sylvester, Rocky och Frank.
Inskickat av: Ostfralla

Diskutera Analen  |  Tipsa en kompis om Analen