din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

After wok

Förklaring: Efter ett besök hos din lokala sunkiga thairestaurang och precis innan det beger sig hemåt så krävs ett stopp för att avlasta tolvfingertarmens grannar. Besöket brukar i vanlig ordning innefatta en sörja likt vattnet som moderkakan gosat runt i under 9 månader tid med en bränna endast en incest-bonde från Haninge kan relatera till. Slapp ringmuskel, hemorrojder och blodigt papper är vanliga symptom på en after wok.
Exempel: Mike Hawk hade stoppat in den sista tuggan med kyckling och jordnötssås då han började känna ett hårt tryck över sitt kön som påminde om i våras då han var på den Holländska båtklubbens insparksfest. Han kände hur fisen som pressades mellan skinkorna inte endast bestod av gas utan även en fast massa som tittade ut från rövhålet och skrapade av lite färg på kalsongens innertyg. Då han senare upplevde en extremt klåda och såg den rödsprängda avföringspålen som sträckte sig över hela toastolen så förstod han att det var en After wok i krokarna.
Inskickat av: Ling spetanno

Diskutera After wok  |  Tipsa en kompis om After wok