din mammas värsta mardröm
svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)

A.A.

Förklaring: Stod en gång i tiden för "Anonyma Alkoholister". Men efter ett tag så insåg dom hur tråkigt dom hade när dom var nyktra och ändrad helt resolut denna förkortning till "Aktiva Alkoholister". Dessa träffas och super ihop istället för att sitta hemma och göra det i sin ensamhet.
Exempel: Conny var den som denna tisdagskväll höll i den dagliga dryckesprovningen och hällde upp varsin sejdel med senaste omgången hb till Pekka och Hasse, som då genast klunkade i sig med välbehag. Och dom var inte sena med att ösa beröm över den sträva bouquen med smak av hudavlagring och nerpissade mjukisbyxor denna omgång hade, vilket var ett resultat av att Conny brände i sitt badkar. Det kvinnliga sällskapet Päivi hade på ett tidigt stadium somnat gott i sina spyor i ett hörn, men vaknade så smått till och började pulla sig med en flaska Kosken.
Inskickat av: Bleppe

Diskutera A.A.  |  Tipsa en kompis om A.A.