Sv: Dagens Ord: Olla-Ponny

Beskrivning: Tv-profilen Ola-Connys alter ego som har en säregen relation till hästar.
En version som de flesta bakom dum-burken inte är bekanta med fast som under en kort period gick att ta del av på Reddit.
Film-teamet lämnade ett easter egg i form av att slänga i en stillbild på Olla-Ponny under ett Ullared-raid där han stämplar de olympiska ringarna med sitt käraste organ.
Motivet var förpackningen tillhörande en findus-färdigrätt.
Det började lite smått igenom kommentarer som ”föredrar du hästar med mycket eller lite man?”, ”Tror du att det är skönt om man utför Häst-greppet på snorren?” Eller ”Hur mycket pengar skulle du knulla en häst för?”.
Det dröjde inte länge innan Olla-Ponny började kleta runt med sitt hårberikade kön i köttdiskarna.
Film-teamet gjorde så gott de kunde för att hålla borta Olla-Ponnys familjepåle från mataffärerna.
Olla-Ponny ska enligt Marcus Kranström, VD på Solvalla, ha blivit avvisad efter att folk ska ha sett denna grottmänniska onanerat mitt i publiken med focus på de travande fyrbenta sexmaskinerna.
Det gick så långt att han vid ett tillfälle köpte upp samtliga sittplatser på arenan för att ensam få runka i takt till de travande skapelserna.
Efter detta så skapade han även en religiös sekt ägnad åt hästar där dyrkandet i form av sexuella handlingar är vitala.

Olla-Ponnys nära relaterade blev oroliga och skickade honom på terapi. Det hela slutade med att han mutade psykologen med en tilltalande mängd kapital. Istället för mental träning så gick psykologsamtalen åt att Olla-Ponny med sin åderpåle strösslade runt kroppsvätska i fysisk närvaro till psykologens kroppshydda, iklädd hästmask.

Det senaste man hört är att han har isolerat sig från mänskligheten och rider runt på Islandsponnys. Enligt opartiska källor så ska man även ha sätt ponnysarna rida på Olla-ponny som omväxling.

Thumbs up Thumbs down