Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Wowkossa

Förklaring: En kvinnla som beskriver sig som attraktiv och vacker på nätet och om inte det vore nog så är hon dessutom är påstridig om att ses för erotiska möten. Dock vid första åsynen blir man illamående och inser att hennes självbild är en aning vriden. "Hoppet är det sista som överger människan, om du inte är en Wowkossa då är det oskulden"

Exempel: Stefan hade länge privatchattat med sin guildleader Vanessa i World of warcraft, som förövrigt var en Gnome. De bestämde för att träffas IRL. Stefan hade charmats av Vanessas charm så han packade ner ett flak Joltcola och några kondomer och tog bussen till Vanessas hemstad, som förövrigt var Linköping. När Stefan mötte Vanessa insåg han ganska snabbt att Vanessa var en wowkossa. Stefan fejkade ett epelisianfall och lyckades därmed undvika ett intimt möte med wowkossan. Stefan spelar numera inte World of Warcraft något mer.

Inskickat av: GastavDiskutera Wowkossa  |  Tipsa en kompis om Wowkossa


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral