Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

WC-neger

Förklaring: En bastant man, ofta av Afrikanskt ursprung, som vanligtvis befinner sig på utländska toaletter. Arbetsuppgifter består av att vara vänlig och att göra din toalettvistelse till en mycket obehaglig upplevelse, och att sedan kräva dig på dricks.

Exempel: Bengt-Elof hade haft en vild utekväll på en av Londons sunkigaste nattklubbar. Efter ett flertal misslyckade raggningsförsök så tryckte blåsan på, och han begav sig därför till den nerskitade herrtoaletten. Där befann sig en mycket bastant och mörkhyad man, som stirrade Bengt-Elof rakt i ögonen under hela den märkliga vistelsen. Lite småklirr fattigare så hade Bengt-Elof haft sitt första möte med en WC-neger.

Inskickat av: ChickenbitsDiskutera WC-neger  |  Tipsa en kompis om WC-neger


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral