Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Vrakkake

Förklaring: Som bukkake men med den skillnaden att det är den gode fittkramparen Alkoholistvrak som alltid blir nersprutad med sperma av minst 50 glada downisar under ett överraskningsmoment.

Exempel: Vrakis låg på "horan" i garaget och skruvade på Chevan lite lagom nerkissad och berusad efter att ha sänkt aftonens första flak med Three Hearts 7,5:or då han plötsligt tyckte att han hörde något röra på sig i garaget. Han gled då ut under bilen för att se efter om det var någon där då han plötsligt vart omringad av 140 downisar som glatt skrek: "SUPRIIIIISE!" innan dom fullständigt glaserade den överraskade Vrakis.

Inskickat av: BleppeDiskutera Vrakkake  |  Tipsa en kompis om Vrakkake


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral