Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Vestibulitfeminist

Förklaring: En kvinna som blivit feminist (manshatare) på grund av vestibulit dvs smärta vid samlag (fittkramp) Eftersom sex är förknipppat med män ger hon kollektivt alla män skulden, inte bara för hennes vestibulit utan allt dåligt i världen pekar mot patriarkatet. Vestibulitfeministen har även en önskan att bli lesbisk, hon tillbringar mycket tid att läsa feministiska tidsskrifter, googlar och läser böcker i detta ämne i hopp om att det till slut skall "slå över"

Exempel: Annika fick ett utbrott när Olle höll upp dörren åt henne. -Tror du inte att jag klarar att öppna en dörr, eller tror du att du har rätt att knulla mig nu? Skrek hon. -Vad är det med dig, är du en vestibulitfeminist? Frågar Olle då.

Inskickat av: DesecratorDiskutera Vestibulitfeminist  |  Tipsa en kompis om Vestibulitfeminist


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral