Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Växelvis framryckning

Förklaring: Två personer som ömsesidigt och växelvis hjälper varandra att förföra en person av motsatta könet på samma sätt som vid framryckning av en pluton i strid. Se soldF.

Exempel: Ulph och Ola turades om att överrösa Lisa Frisk som hängde vid bardisken. Ulph gav henne komplimanger såsom: -dina bröst är ju härligare än GB glass. Sen kom Ola och forsatte med att beskiva den unga damens erotiska dofter som riktigt engagerande. Efter en timmes idogt arbete med växelvis framryckning var kampen över och Lisa Frisk drog hem de båda mysiga stridspojkarna för en rejäl omgång i baksätet på hennes gamla folkvangn från 1956, något annat kom inte på fråga.

Inskickat av: ostfrallaDiskutera Växelvis framryckning  |  Tipsa en kompis om Växelvis framryckning


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2019 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral