Fittkramp.se - din mammas värsta mardröm svordomar, mer eller mindre tabubelagda uttryck som konventionellt signalerar känslor som ilska, smärta, förvåning och förakt eller som används för att ge extra eftertryck åt vad talaren säger. (källa: ne.se)
Dagens Ord  ::  FHoF  ::  Diskutera orden  ::  Föreslå ord  ::  Alla ord  ::  Slumpat ord  ::  Tipsa en kompis

Vänskapssex

Förklaring: En handling som ofta fungerar som inkörsport till bögeri och andra tyngre njutningar som livet har att erbjuda. När två män blivit vänner börjar de umgås med varandra på fritiden. Efter ett tag blir vänskapen mer intim, och detta är helt normalt och naturligt. Men sedan tar den sig in i kalsongerna, och rätt vad det är så ligger de två på en madrass på vardagsrumsgolvet med två kondomer fulla med sperma, bajs på fingrarna och ett leende på läpparna. Detta kallas då för vänskapssex.

Exempel: Jon-Henrik blev bekant med Zlatan på en firmafest i fjol. Efter ett tag märkte de andra att festen hade spårat ur, då Zlatan hade satt sig på Jon-Henriks ansikte, s.k. "face-sitting". Redan då anade man att det skulle bli vänskapssex av det hela.

Inskickat av: QUNGASDiskutera Vänskapssex  |  Tipsa en kompis om Vänskapssex


Jag vill prenumerera på Dagens Ord och min epost är  

RSS-sav från Fittkramp.se Följ Fittkramp på Twitter Gilla Fittkramp på Fejjan (c) 2007-2020 Fittkramp.se | iPhone-skal och iPad-fodral